Ouzo Victor

Η ποτοποιία «ΒΙΚΤΩΡ» ιδρύθηκε το 1967 από το Βίκτωρα Παριανό, στο Καρλόβασι της Σάμου και κατέχει την παλαιότερη άδεια ποτοποιίας που εκδόθηκε στη Σάμο το 1894, επί Ηγεμονίας και πριν ακόμα αυτή ενωθεί με την Ελλάδα. Βρίσκεται ακόμα και σήμερα στο Καρλόβασι της Σάμου. Έγινε γνωστή κυρίως για το μπράντυ Βίκτωρ με την εκλεκτή γεύση των μοσχάτων σταφυλιών και φυσικά για το ούζο του.
Σήμερα η εταιρεία διευθύνεται από το Βαγγέλη Παριανό (γιο του Βίκτωρα) που είναι χημικός. Στηριζόμενη στην πολύχρονη παράδοσή της, η εταιρεία Βίκτωρ παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς και προσαρμόζεται σε αυτές εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογική εξέλιξη και η έρευνα. Παράλληλα, ακολουθεί μια εξωστρεφή στρατηγική, με στόχο να επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές. Η «ΒΙΚΤΩΡ» είναι πιστοποιημένη με ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 για το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων που έχει καθιερώσει και το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το HACCP.
Παρότι οι εγκαταστάσεις μας είναι υπερσύγχρονες εξακολουθούμε να φτιάχνουμε το μπράντυ και το ούζο με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο. Χρησιμοποιώντας παλιές συνταγές της οικογένειας και εκμεταλλευόμενοι την πιο νέα τεχνολογία φτιάχνουμε ακόμα: εκλεκτά κρασιά, αλκοολούχα ποτά, λικέρ, απεριτίφ αλλά και καθαρό οινόπνευμα. Τα προϊόντα μας κατέχουν από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα Δωδεκάνησα, ενώ μπορείτε να τα βρείτε και σε μεγάλα super market σε όλη τη χώρα.
Όλη η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Βίκτωρ, υπάρχει η δυνατότητα, να παραχθούν και ως προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label) για τα super market. Η βίκτωρ είναι η μοναδική ελληνική ποτοποιία που μπορεί να εξυπηρετήσει, με μια τόσο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών.